מצרכים:
לפסטו:
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
6 שיני שום כתושות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף טימין טרי
1 כף אורגנו טרי
1 גרידת לימון
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס שמן תירס
טוחנים את חומרי המרינדה במעבד מזון
200 גרם גבינה בולגרית
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-210 מעלות:
להניח את הטורטיה על משטח העבודה
למרוח את הטורטיה בממרח הריקוטה
לבזוק מעל את הקשקבל
לחתוך רצועות מנייר כסף להניח מעל את הטורטיה לגלגל ולהצמיד היטב את הטורטיה לנייר הכסף
לאפות בתנור על 210 לכ-10 דקות
בתאבון