על ידי גרטמן יואב » 26 נובמבר 2016, 08:13
יקינתון שותלים אחרי ששהה מס' שבועות במקרר!!!!
מאחר וכבר שתלתם,יש להמשיך ולהשקות ולדאוג לרטיבות מתמדת של אזור הבצל.
יכולים לעבור כמה שבועות עד שיציץ. יפרח ,כך אני מקווה,די מהר לאחר ההצצה אבל יש סיכוי שיוציא רק עלים.
זכור כל צמח בצל ופקעת זקוק להרבה מים. חוסך רק בגלל שלא ער בקיץ.
יש להשקותו גם אחרי הפריחה עד שיופיעו סימני התיבשות על העלים.
לאחר הייבוש לעקור ובספטמבר להכניס למקרר עד תחילת נובמבר. דישון קל בדשן אוסמוקוט פעם בעונה. רצוי תוך כדי השתילה.