עמוד 1 מתוך 1

מה כדאי לדשן, אם בכלל?

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2009, 20:05
על ידי yhlove
יש לי כמה עציצים של ירקות (פלפל, לואיזה, עגבניות שרי, בזיליקום) , גרניום צרפתי.
ועץ לימקווט צעיר.

לאחרונה הופיעו על העץ נקודות לבנות והקצה של העלים מתייבשים. הלימונים שהופיעו על העץ לא מבשילים כבר המון זמן.

האם הדבר שחסר הוא דישון? ואם כן, במה הכי כדאי לדשן? יש כל כך הרבה מוצרים וכל כך הרבה יחסים שזה מבלבל.
מה לגבי הירקות? האם צריך לדשן אותם כרגע? או שאפשר גם בלי. ואם צריך לדשן אפשר לדשן עם אותו הסוג של העץ?

כרגע אני מתלבטת על דשן פרי של אקוגן מול אוסמוקוט או מולטיקוט, בלי שום סיבה מיוחדת..

תודה

Re: מה כדאי לדשן, אם בכלל?

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2009, 08:57
על ידי גרטמן יואב
ללימקוואט חסרים בעיקר מים.בלי מים הדשן יהרוג אותו. נסה דשן לעצי פרי בשחרור איטי.יש כזה במשתלות. אפשר להגישו גם לצמחים האחרים שהוזכרו. אבל מעט מאוד ולתת הרבה מים.